IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Ан Хатауей е готова за пролетта

17 март 2022 14 30

Актрисата с прекрасен костюм от три части

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей казва „Здравей“ на пролетта в един от най-колоритните и шеметни тоалети, носени някога. Във вторник, 15 март, актрисата беше гост в предаването на Стивън Колбърт, за което избра страхотен костюм от три части от дизайнера Кристофър Джон Роджърс.

Комплектът от дизайнерската колекция на Resort за 2022 година включваше корсетно горнище с цип, широки панталони и овърсайз блейзър. Всички те бяха в кръгов модел, състоящ се от живи и ярки цветове като зелено, лилаво, оранжево и червено. Хатауей допълни създаващия илюзия ансамбъл с асиметрични диамантени обеци и токчета в цвят металик. Косата ѝ беше прибрана на опашка, а няколко кичура оформяха лицето ѝ.

Ан Хатауей

Снимка: Getty Images

По време на токшоуто актрисата популяризира предстоящия си сериал WeCrashed на Apple TV+, базиран на истинската двойка Адам и Ребека Нойман, която основава компанията WeWork преди тя да се сгромоляса изведнъж. Хатауей каза на водещия Стивън Колбърт, че е използвала няколко неща, за да влезе в ролята, включително практикуването на йога и преминаване към веганството.

„Вече не се впускам толкова много, колкото преди да имам деца. Но наистина се запалих по йогата и искам да благодаря на моя учител Ники, който работеше с мен всеки ден, за да ме подготви за ролята на Ребека. Тя е и много страстен веган“, разказва актрисата.

Разкрива, че е преминала към суровото веганство по време на снимките, което означава, че ястията трябва да се нагряват до 40-47℃. Според Хатауей, това е страхотно и хората трябва да правят всичко възможно, за да ядат повече зеленчуци и да намалят месото, за да помогнат за възстановяването на природния баланс. Актрисата обаче признава, че колкото и да ѝ е харесало да бъде веган, след края на снимките тя си позволява да похапва и месо.

Сериалът WeCrashed, в който Ан Хатауей си партнира с Джаред Лето, ще се появи на 18 март в платформата Apple TV+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари